Συμπόσιο 2012

Online Users

Έχουμε 28 επισκέπτες συνδεδεμένους
Εκπομπή Check Up 30/06/2018 PDF Εκτύπωση E-mail

Από εικοσαετίας και πλέον η νευρολογική κοινότητα έχει διαθέσιμα φαρμακευτικά σκευάσματα για την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης, που εξελίσσονται διαρκώς, με αποτέλεσμα στοχευμένες και μελλοντικά και εξατομικευμένες θεραπευτικές παρεμβάσεις. Τα δεδομένα αυτά είχαμε την χαρά να παρουσιάσουμε πρόσφατα στην φιλόξενη εκπομπή της Κας Νέτα Σοφίας!

Η Ναταλιζουμάμπη Σταθεροποιεί την Πολλαπλή Σκλήρυνση PDF Εκτύπωση E-mail

Πολύ καλές πιθανότητες σταθεροποίησης της Πολλαπλής Σκλήρυνσης, άρα και καλύτερη πρόγνωση, έχουν πια οι ασθενείς με υψηλής δραστηριότητας νόσο, χάρη στη Ναταλιζουμάμπη, τόνισε κατά τη διάρκεια του 28ου Πανελληνίου Συνεδρίου Νευρολογίας (8-11 Ιουνίου) η Μαρία Αναγνωστούλη, MD, PhD επίκουρη καθηγήτρια Νευρολογίας του ΕΚΠΑ. Στο πλαίσιο συμποσίου η κ. Αναγνωστούλη υπογράμμισε επίσης την ανάγκη της έγκαιρης έναρξης της θεραπείας ώστε να ανακοπεί η εξέλιξη της ασθένειας.

Συνέντευξη στο in.gr στην Κα Μπίμπη για τα νέα της Πολλαπλής Σκλήρυνσης PDF Εκτύπωση E-mail

Επηρεάζοντας κυρίως νεαρά άτομα, η πολλαπλή σκλήρυνση παρουσιάζει μια ανησυνητική αυξημένη συχνότητα. Οι επιστήμονες μελετούν πληθώρα γενετικών και περιβαλλοντικών παραγόντων που επηρεάζουν όχι μόνο την εκδήλωση, αλλά και την εξέλιξη της νόσου. Η Mαρία Αναγνωστούλη, MD, PhD επίκουρη καθηγήτρια Νευρολογίας του ΕΚΠΑ μιλώντας στο in.gr αναλύει τις θεραπευτικές εξελίξεις στην Πολλαπλή Σκλήρυνση και πώς η συνεργασία γιατρού-ασθενή αλλάζει το μοντέλο διαχείρισης της ασθένειας.

Συνέντευξη Mega TV 06/02/2016 PDF Εκτύπωση E-mail

Συνέντευξη στο MegaTv 06/02/2016 εκπομπή My Life Μιχάλη Κεφαλογιάννη

Νεότερες εξελίξεις στη θεραπευτική της πολλαπλής σκλήρυνσης PDF Εκτύπωση E-mail

Συνέντευξη της Μαρίας Αναγνωστούλη στη Σοφία Νέτα