Συμπόσιο 2012

"Συμπόσιο Νευροαισθητικής, 2012"
Υπο την αιγίδα: Ιατρικής Σχολής Αθηνών-Ελληνικής Εταιρείας Νευροεπιστημών


"Συμπόσιο Νευροαισθητικής, 2012"
Photo-Gallery
"Photoneuroesthetics"
Διαγωνισμός Φωτογραφίας
νέων Νευροεπιστημόνων
"Συμπόσιο Νευροαισθητικής, 2012"
Καλλιτεχνικά Στιγμιότυπα

Online Users

Έχουμε 3 επισκέπτες συνδεδεμένους
Πανελλήνιος Διαγωνισμός Φωτογραφίας για τους νέους Επιστήμονες PDF Εκτύπωση E-mail

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι στα πλαίσια του Διεπιστημονικού Συμποσίου για την Νευροαισθητική, με τίτλο “Διάλογοι Ελλήνων Νευροεπιστημόνων για την Νευροαισθητική”, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 29/9/2012 και 30/9/2012, προκηρύσσεται εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής, Πανελλήνιος Διαγωνισμός Φωτογραφίας για του νέους επιστήμονες, όπως προσδιορίζονται παρακάτω, με έπαθλα χρηματικά βραβεία που θα χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση του επιστημονικού τους έργου. Στον διαγωνισμό αυτό δύνανται να λάβουν μέρος ειδικευόμενοι νευρολόγοι/ψυχίατροι, όπως και νευρολόγοι/ψυχίατροι που διενεργούν διδακτορική διατριβή ή μεταπτυχιακό, φοιτητές Ιατρικής, και προπτυχιακοί ή/και μεταπτυχιακοί βιολόγοι και ψυχολόγοι των Πανεπιστημίων και Ερευνητικών Ινστιτούτων της χώρας που διενεργούν διδακτορική διατριβή ή μεταπτυχιακό.

Το Συμπόσιο αυτό είναι το πρώτο του είδους του που διοργανώνεται στην Ελλάδα, με επίσημο προσκεκλημένο τον Καθηγητή Νευροαισθητικής Prof.Semir Zeki και στόχο έχει πέραν της αμιγούς ανταλλαγής επιστημονικών απόψεων και θέσεων να ευαισθητοποιήσει τους νέους επιστήμονες σε τόσο εκλεπτυσμένα και οικουμενικής εμβέλειας θέματα των νευροεπιστημών, όπως «Εγκέφαλος και Τέχνη», αλλά και να τους παροτρύνει να συμμετάσχουν ενεργά με το φωτογραφικό τους υλικό στην διττή επιστημονική και καλλιτεχνική φύση του Συμποσίου. Ο τίτλος του Διαγωνισμού είναι “Photoneuroesthetics” και εναπόκειται στους ενδιαφερόμενους να τον αποκωδικοποιήσουν και να τον υλοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν και ταχυδρομικά και ηλεκτρονικά μαζί με την υπό διαγωνισμό φωτογραφία τους και μία δήλωση του νόμου 105, ότι το υλικό τους είναι αυθεντικό και απολύτως προσωπικό και ότι δεν παραβιάζονται πνευματικά δικαιώματα από υποκλοπή ξένου υλικού, από το διαδίκτυο ή άλλο ηλεκτρονικό ή συμβατικό μέσο.

Θα πρέπει επίσης ο/η διαγωνιζόμενος/η να δύναται ανά πάσα στιγμή να αποδείξει τα ανωτέρω εφ΄ όσον του/της ζητηθεί. Η φωτογραφία τους μαζί με την δήλωση του νόμου 105, θα πρέπει να αποσταλεί με το ταχυδρομείο συστημένη στην διεύθυνση του γραφείου γραμματειακής υποστήριξης, ETS Ελ. Βενιζέλου 154, 171 22 Νέα Σμύρνη, μέχρι 10 Σεπτεμβρίου 2012.

“ΠΡΟΣΟΧΗ! Η καταληκτική ημερομηνία για τον Διαγωνισμό Φωτογραφίας στα πλαίσια του Συμποσίου, άλλαξε για τις 10/9/12”.

Σας παρακαλούμε λοιπόν να ενημερώσετε τα μέλη των νέων επιστημόνων του τομέα ευθύνης σας για τον ανωτέρω διαγωνισμό.

Τους όρους και τις προϋποθέσεις θα βρουν οι ενδιαφερόμενοι εδώ

Προσκαλούμε και εσάς να συμμετάσχετε ενεργά στην επιστημονική αλλά και καλλιτεχνική αυτή εκδήλωση. Το πρόγραμμα και την αφίσα του Συμποσίου Νευροαισθητικής θα βρείτε επισυναπτόμενα στον φάκελο που σας έχει επιδοθεί ή σας έχει αποσταλεί ηλεκτρονικά.

Σας περιμένουμε!

Με εκτίμηση,

Για την Οργανωτική Επιτροπή,

Μαρία Αναγνωστούλη
Επίκουρη Καθηγήτρια Νευρολογίας
Υπεύθυνη Ανοσογενετικού Εργαστηρίου
Αιγινήτειο Νοσοκομείο

 

Γράφει η

Μαρία Αναγνωστούλη

Eπίκουρη Kαθηγήτρια Nευρολογίας,
ΕΚΠΑ A΄ Nευρολογική Kλινική,
Aιγινήτειο Nοσοκομείο

Μέλος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών