Συμπόσιο 2012

"Συμπόσιο Νευροαισθητικής, 2012"
Υπο την αιγίδα: Ιατρικής Σχολής Αθηνών-Ελληνικής Εταιρείας Νευροεπιστημών


"Συμπόσιο Νευροαισθητικής, 2012"
Photo-Gallery
"Photoneuroesthetics"
Διαγωνισμός Φωτογραφίας
νέων Νευροεπιστημόνων
"Συμπόσιο Νευροαισθητικής, 2012"
Καλλιτεχνικά Στιγμιότυπα

Online Users

Έχουμε 5 επισκέπτες συνδεδεμένους
Η μονάδα πολλαπλής σκλήρυνσης και απομυελινωτικών νοσημάτων της 1ης νευρολογικής πανεπιστημιακής κλινικής ΕΚΠΑ ως κέντρο εμπειρογνωμοσύνης. PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Πέμπτη, 04 Νοέμβριος 2021 15:00

Υπό την αιγίδα του Καθηγητού Νευρολογίας και Διευθυντού, κ. Λ. Στεφανή και εκλεκτών συνεργατών, η 1η Παν/κή Νευρολογική Κλινική, ΕΚΠΑ έχει πιστοποιηθεί ως Κέντρο Εμπειρογνωμοσύνης για τα Σπάνια Νευρολογικά Νοσήματα από τον αντίστοιχο Ευρωπαικό φορέα. Η Μονάδα Πολλαπλής Σκλήρυνσης και Απομυελινωτικών Νοσημάτων έχει πιστοποιηθεί ως Κέντρο Εμπειρογνωμοσύνης για τα Σπάνια Αυτοάνοσα και Φλεγμονώδη Νοσήματα του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος.

Υπό την αιγίδα του Καθηγητού Νευρολογίας και Διευθυντού, κ. Λ. Στεφανή και εκλεκτών συνεργατών, η 1η Παν/κή Νευρολογική Κλινική, ΕΚΠΑ έχει πιστοποιηθεί ως Κέντρο Εμπειρογνωμοσύνης για τα Σπάνια Νευρολογικά Νοσήματα από τον αντίστοιχο Ευρωπαικό φορέα. Η Μονάδα Πολλαπλής Σκλήρυνσης και Απομυελινωτικών Νοσημάτων έχει πιστοποιηθεί ως Κέντρο Εμπειρογνωμοσύνης για τα Σπάνια Αυτοάνοσα και Φλεγμονώδη Νοσήματα του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος. Προχθές κλήθηκα και εγώ ως υπεύθυνη να παρουσιάσω το έργο που γίνεται στην Μονάδα, σχετικά με τα σπάνια αυτά νοσήματα, όπως η παιδιατρική Πολλαπλή Σκλήρυνση, το φάσμα της οπτικής νευρομυελίτιδας, οι μονοσυμπτωματικές οπτικές νευρίτιδες ή οι αυτοάνοσες εγκεφαλοπάθειες.
Η εμπειρία της Μονάδας είναι μακρόχρονη και ευρεία, τόσο στο επίπεδο το διαγνωστικό, όσο και το θεραπευτικό, σε συνεργασία κυρίως με την 1η Παιδιατρική Κλινική, ΕΚΠΑ και τον Καθηγητή κ. Χρούσο, την Μονάδα Νευροανοσολογίας του Καθηγητού κ. Δαλάκα, το Ερευνητικό Εργαστήριο Ανοσογενετικής, τα τμήματα πλασμαφαιρέσεων των Ν/Μ "Αλεξάνδρα" και "Αρεταίειο" αντίστοιχα κλπ. Η Μονάδα υποστηρίζει και ειδικά εξωτερικά ιατρεία όπου μπορούν να απευθυνθούν οι ασθενείς, 2107251315.
Ευχαριστούμε την Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Σπανίων Παθήσεων για την ευκαιρία να παρουσιάσουμε το έργο μας, όπως και για την ευχαριστήρια επιστολή !!!

Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 25 Απρίλιος 2021 12:08
 

Γράφει η

Μαρία Αναγνωστούλη

Eπίκουρη Kαθηγήτρια Nευρολογίας,
ΕΚΠΑ A΄ Nευρολογική Kλινική,
Aιγινήτειο Nοσοκομείο

Μέλος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών

Τελευταία Νέα