Συμπόσιο 2012

"Συμπόσιο Νευροαισθητικής, 2012"
Υπο την αιγίδα: Ιατρικής Σχολής Αθηνών-Ελληνικής Εταιρείας Νευροεπιστημών


"Συμπόσιο Νευροαισθητικής, 2012"
Photo-Gallery
"Photoneuroesthetics"
Διαγωνισμός Φωτογραφίας
νέων Νευροεπιστημόνων
"Συμπόσιο Νευροαισθητικής, 2012"
Καλλιτεχνικά Στιγμιότυπα

Online Users

Έχουμε 11 επισκέπτες συνδεδεμένους
Ομιλία για την ανάγκη ύπαρξης ειδικών κέντρων πολλαπλής σκλήρυνσης PDF Εκτύπωση E-mail

Ως ομιλήτρια και Υπεύθυνη της Μονάδας Πολλαπλής Σκλήρυνσης και Απομυελινωτικών Νοσημάτων της 1ης Πανεπιστημιακής Νευρολογικής Κλινικής του Αιγινητείου Νοσοκομείου είχα την χαρά και την τιμή να συμμετάσχω στην συνεδρία, με προέδρους τον Καθηγητή Νευρολογίας κ. Λεωνίδα Στεφανή και την Διευθύντρια-Συντονίστρια κα Κων/να Πετροπούλου από το Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης, στο 19ο Συνέδριο Αποκατάστασης για την ΣκΠ. Η συγκεκριμένη συνεδρία είχε σκοπό αφενός την ανάδειξη της ύπαρξης Ειδικών Κέντρων Πολλαπλής Σκλήρυνσης, με εξειδικευμένο προσωπικό και αφετέρου την ανάγκη διασύνδεσης ενός τέτοιου κέντρου με ένα ειδικό Κέντρο Αποκατάστασης! Μαζί μας και η Προισταμένη των Ειδικών Ιατρείων κα Χρύσα Χρυσοβιτσάνου, ειδική νοσηλεύτρια στην Πολλαπλή Σκλήρυνση και επί πολλά χρόνια συνεργάτις!
Μαζί μας επίσης ο Αν. Καθηγητής Σωκράτης Παπαγεωργίου, που μόλις προηγουμένως ανέλυσε τις γνωστικές διαταραχές στην Πολλαπλή Σκλήρυνση!
Μία νέα περίοδος εγκαινιάζεται στην Μονάδα Πολλαπλής Σκλήρυνσης και Απομυελινωτικών Νοσημάτων του Αιγινητείου Νοσοκομείου, με την επέκταση των συνεργασιών μας προς την κατεύθυνση της αποκατάστασης των ασθενών μας, με την διεύρυνση της ολιστικής προσέγγισης που εφαρμόζαμε ήδη μέχρι σήμερα!

 

Γράφει η

Μαρία Αναγνωστούλη

Eπίκουρη Kαθηγήτρια Nευρολογίας,
ΕΚΠΑ A΄ Nευρολογική Kλινική,
Aιγινήτειο Nοσοκομείο

Μέλος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών