Συμπόσιο 2012

"Συμπόσιο Νευροαισθητικής, 2012"
Υπο την αιγίδα: Ιατρικής Σχολής Αθηνών-Ελληνικής Εταιρείας Νευροεπιστημών


"Συμπόσιο Νευροαισθητικής, 2012"
Photo-Gallery
"Photoneuroesthetics"
Διαγωνισμός Φωτογραφίας
νέων Νευροεπιστημόνων
"Συμπόσιο Νευροαισθητικής, 2012"
Καλλιτεχνικά Στιγμιότυπα

Online Users

Έχουμε 6 επισκέπτες συνδεδεμένους
4ο Πανελλήνιο Διεπιστημονικό Συνέδριο για την ΠΣ PDF Εκτύπωση E-mail

Με χαρά ανακοινώνουμε το 4ο Πανελλήνιο Διεπιστημονικό Συνέδριο για την παιδική, εφηβική, ενηλίκων και υπερηλίκων Πολλαπλή Σκλήρυνση ή Σκλήρυνση κατά Πλάκας, που θα διενεργηθεί 7-9 Δεκεμβρίου στην Αθήνα, υπό την αιγίδα της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, του Ελληνικού Ινστιτούτου Παιδικής, Εφηβικής και Ενηλίκων Σκλήρυνσης κατά Πλάκας (ΕΙΠΕΕΣ), του Ινστιτούτου Βιολογίας και Ιατρικής του Στρες (ΙΒΙΣ), του Ινστιτούτου Αυτοάνοσων Συστηματικών και Νευρολογικών Νοσημάτων (ΙΑΣΥΝΝ), του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Υγείας Μητέρας Παιδιού & Ιατρικής Ακριβείας και της Έδρας της UNESCO της Εφηβικής Υγείας και Ιατρικής, του ΕΚΠΑ.

Οι συνεργαζόμενοι φορείς του συνεδρίου αντικατοπτρίζουν το εύρος των ειδικοτήτων που απασχολούν τα υπό μελέτη και συζήτηση αυτοάνοσα απομυελινωτικά νοσήματα, πέραν των νευρολόγων, ως ιατρών αναφοράς.

Μετά την πανδημία που άλλαξε τον ρου και την καθημερινή ιατρική πρακτική παγκοσμίως, τα νέα δεδομένα για την Πολλαπλή Σκλήρυνση ολόκληρου του ηλικιακού φάσματος είναι εξαιρετικά πολλά, ενώ τα δεδομένα για τα NMOSD και MOGAD νοσήματα, όπως και των αυτοάνοσων εγκεφαλιτίδων διεύρυναν τις γνώσεις και τροποποίησαν τον διαγνωστικό και θεραπευτικό αλγόριθμο και την ανάγκη διεπιστημονικής συνεργασίας.
Ήδη στο συνέδριο αυτό υπάρχουν ομιλητές από διευρυμένο φάσμα ειδικοτήτων και σε διευρυμένο φάσμα ειδικοτήτων απευθυνόμαστε και εμείς με αυτή την πρόσκληση!

Επισυναπτόμενη βρείτε την αρχική αφίσα του συνεδρίου και προσεχώς θα ανακοινωθεί και το τελικό πρόγραμμα. Με χαρά αναμένουμε την συμμετοχή σας, ευχόμενοι καλή και δημιουργική νέα ακαδημαική χρονιά!

 

Γράφει η

Μαρία Αναγνωστούλη

Eπίκουρη Kαθηγήτρια Nευρολογίας,
ΕΚΠΑ A΄ Nευρολογική Kλινική,
Aιγινήτειο Nοσοκομείο

Μέλος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών